+90 552 181 05 15

Support 24/7

0Your Cart₺0.00
Shopping Cart (0)
No products in the cart.

Cricket Neon Çakmak

8845141508146_1668413920535
Neon çakmaklar, normal çakmaklardan farklı olarak, genellikle şeffaf plastik gövdeleri olan ve içlerinde neon renkli gazlar bulunan çakmaklardır. Bu gazlar, çakmağın üzerinden elektrik akımı geçtiğinde ışık yaymalarına neden olurlar.

Neon çakmaklar, genellikle gece veya loş ışık altında kullanıldığında görsel bir etki yaratan renkli ışık gösterileri sağlarlar. Bu nedenle, özellikle konserler, partiler ve diğer eğlenceli etkinlikler gibi ortamlarda popülerdirler.

Neon çakmaklar, normal çakmaklara göre daha pahalı olabilirler ve genellikle sadece dekoratif amaçlar için kullanılırlar. Ancak, yine de bir çakmak olarak kullanılabilirler ve normal çakmaklardan farklı olarak, gece veya karanlıkta kullanıldığında dikkat çekici bir görüntü oluştururlar.

Neon çakmakların kullanımı, normal çakmaklarınkine benzerdir. Gazın yanması için çakmak üzerindeki çarka birkaç kez çekmek yeterlidir. Ancak, neon çakmakların pillerle çalıştığı türleri de mevcuttur ve bu tür çakmaklar genellikle düğmeleri ile açılıp kapanırlar.

Neon çakmaklar, diğer çakmaklar gibi yanıcı maddelerle dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır ve güvenlik talimatlarına uyulmalıdır.