+90 552 181 05 15

Support 24/7

0Your Cart₺0.00
Shopping Cart (0)
No products in the cart.

TOPTAN ÇAKMAK fiyat ve markaları nelerdir?

Toptan çakmak fiyatları, toptan olarak çakmak satın almak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan birisi olmaktadır. Toptan çakmak fiyatlarını belirleyen başlıca unsurlar ise çakmakların modelleri, sahip oldukları özellikler ve kullanım amaçlarına başlı olarak çeşitleri olmaktadır. Günümüzde piyasada yer alan yüzlerce çakmak modeli ve markası bulunmaktadır. 
Toptan Çakmak Çeşitlerinin Özellikleri Nelerdir?
Toptan olarak satışa sunulan çakmak çeşitleri yüzlerce farklı modelden oluşmaktadır. Birçok marka tarafından satışa sunulan çakmak çeşitleri sigara içen kişilerin en çok kullandığı ürünlerden olmaktadır. Pek çok farklı hammadde ile üretilen çakmak modelleri her renkten olabilmektedir. 
Çakmak çeşitleri pürmüz alevli, manyetolu, taşlı, gazlı ya da toruch alevli olabilmektedir. Rüzgâra dayanıklı olan çakmak çeşitlerinin yanı sıra benzinli ya da çakmak gazlı olarak çalışan çakmak çeşitleri de mevcut bulunamaktadır.

 


Toptan Çakmak Markaları Nelerdir?
Alanında öncü olan firmamız 1973 yılından itibaren Yürek Çakmak olarak hizmet vermektedir. Aynı adlı internet sitemiz üzerinden de toptan olarak çakmak çeşitleri satışlarımız bulunmaktadır. Çakmak alımlarından perakende olarak satışlarımız bulunmamaktadır. Buna bağlı olarak sitemizde toptan olarak satışı olan belli başlı çakmak markaları ise şu şekilde sıralanmaktadır;
• Djeep Paris
• Kasai
• Toscow
• KKK
• Cricket
• Clipper
• Mry
• P-H-L
• Koko Çakmak
• İtalyano
• İ-Lighter
• Tokai
Toptan Çakmak Çeşitleri Nelerdir?
Yürek Çakmak isimli sitemizde yer alan çakmak çeşitleri herkesin bütçesine uygun olacak şekilde satışa sunulmaktadır. Sitemizde yer alan bütün çakmak çeşitleri toptan ve online olarak 7 / 24 sitemizden satın alınabilmektedir. Sitemizde yer alan çakmak çeşitleri siparişleri için bizlere her zaman Whatsapp numaramızdan da ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde sitemizde yer alan iletişim kanallarından da bizlere her zaman istediğiniz konularda danışabilirsiniz. Yürek Çakmak isimli sitemizde yer alan ve toptan olarak satışa sunulan bazı çakmak çeşitleri ise şunlar olmaktadır;
• Djeep Paris Çakmak
• KKK Metal Çakmak
• Clipper Çakmak Bayrak
• Clipper Manyetolu Mini Çakmak
• Toscow Metal Çakmak
Djeep Paris Çakmak
En çok satılan toptan çakmak markalarından birisi olan Dejeep Paris çakmak çeşitleri paket olarak satışa sunulmaktadır. Her bir paket içerisinde ise 20 adet Djeep Paris marka çakmak yer almaktadır. Bu paketlerde yer alan çakmaklar ise taşlı ve sibopsuz olarak imal edilmiştir.
KKK Metal Çakmak 
Toptan olarak satışa sunulan çakmak markalarından birisi de, KKK metal çakmak olmaktadır. KKK metal çakmakları paket olarak satın alınabilmektedir. KKK metal çakmak paketlerinde yer alan çakmak sayısı ise 36 adet olmaktadır. Metal kılıflı ve manyetolu olarak üretilen bu çakmaklar en çok satılan ürünlerden olmaktadır.
Clipper Çakmak Bayrak
En tanınmış çakmak markalarından birisi olan Clipper çakmak bayrak toptan olarak satılmaktadır. Toptan olarak satışa sunulan bu Clipper marka çakmakların üzerilerinden ise Türk Bayrağı sembolü yer almaktadır. Paket halinde satılan Clipper çakmak bayrak paketlerinde ise 36 adet çakmak yer almaktadır. Bu üründe yer alan çakmaklar ise siboplu ve taşlıdır.
Clipper Manyetolu Mini Çakmak
Clipper manyetolu mini çakmak paket olarak satışa sunulmuş olup, sadece toptan olarak satın alınabilmektedir. Clipper manyetolu mini çakmak paketlerinin her birinde ise 50 adet mini çakmak yer almaktadır. Çakmakların hepsi manyetolu ve siboplu olup, paketlerin içerisinde yer alan çakmakların renkleri ise beyaz, sarı, siyah, mavi ve kırmızı olmaktadır.
Toscow Metal Çakmak
Toscow metal çakmak, en sevilen çakmak çeşitlerinden birisi olan Toscow metal çakmak toptan ve paket olarak satışa sunulmaktadır. Toscow metal çakmak paketlerinin her birinde 24 adet çakmak yer almaktadır. Toscow metal çakmakları taşlı ve siboplu olmaktadır.
Toptan Çakmak Çeşitleri Nasıl Satın Alınır?
Yürek Çakmak isimli sitemizde yer alan çakmak markaları çeşitlerini 7 / 24 olarak her zaman sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Toptan olarak satışa sunulan çakmak modellerini satın alabilmek için ise sadece siteye üye olmak yeterli olmaktadır. Sitemize kullanıcı adı, kullanıcı şifresi ve e-mail adresi ile üye olunabilmektedir.
Sitemize üye olduktan sonra açılan ana sayfada yer alan kategorilerden toptan çakmak kategorisinin seçilmesi lazımdır. Bu kısımdan ise istenilen çakmak çeşitleri seçilerek, sitenin de yönlendirmeleri ile toptan çakmak alımları tamamlanmış olmaktadır. Bu aşamalarda bizlere Whatsapp üzerinden de, her zaman ulaşarak dilediğiniz soruları her zaman sorabilirsiniz.