+90 531 676 40 67

7/24 Tam Destek

0Sepetiniz₺0.00
Sepetim (0)
Sepetiniz boş

Promosyon Ürün Fikirleri

Promosyon Ürün Fikirleri

 

mükemmel bir promosyon pelüşünün arkasında bilim yoktur, sadece tüyler ürpertici ve sevgi vardır. Doğduğum günden beri bir pelüş uzmanı olarak, bir müşteri ile sevilen bir pelüş hayvan arasındaki özel bağlantıdan kesinlikle bahsedebilirim!
Oyuncak Ayıyı kim icat etti?

15 Şubat 1903'te oyuncak dükkanı sahibi ve mucit Morris Michtom, vitrinine iki doldurulmuş ayı yerleştirerek onları oyuncak ayılar olarak tanıtıyor. Michtom daha önce Başkan Theodore Roosevelt'e takma adı Teddy'yi kullanma izni için dilekçe vermişti. Kaynak: History.com

Böylece oyuncak ayı doğdu.

O zamandan beri, oyuncak ayılar piyasadaki en popüler doldurulmuş hayvan oldu ve onu pelüş köpekler ve kediler izledi. Ama herhangi bir oyuncakçı dükkanına girdiğinizde timsahtan papağana kadar her şeyi bulacaksınız!

 

Neden Promosyon Peluşlar?
Promosyon peluşlar, bir markayı hatırlamanın eğlenceli bir yoludur (çeşitli fuarlardan ve etkinliklerden epeyce aldım). Promosyon peluşlarının özellikle harika olan yanı, geniş bir kitleye hitap etmeleridir! Ayrıca doldurulmuş hayvanlar çok yönlüdür ve her sektör için özelleştirilebilir. Buradakiler sadece birkaç örnek:

Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar
Havaalanları ve Ziyaretçi Merkezleri
Milli Parklar ve Eğlence Parkları
Müzeler
Okullar ve Kreşler
Spor takımları
Özelleştirme ve Markalama
Müşterilerinizin promosyonlu bir pelüşe stil vermesinin en popüler yollarından biri, markalaşma fırsatları için mükemmel olan özelleştirilebilir bir tişört kullanmaktır. Minik şapkalar, bandanalar ve pelüşün üzerindeki işlemeler gibi promosyon pelüşünü markalaştırmanın başka yollarını da gördüm. Peluşların birçok farklı şekli, boyutu ve rengi olduğundan, müşteriniz kendilerine özel bir promosyon pelüşü yapabilir!

Kitle
Doldurulmuş hayvanlar sadece çocuklar için değil! Yetişkinlere çocuklukları ve pelüşlerin bir pelüşle sunulduğunda getirdiği duygusal güvenlik hatırlatılır. Doldurulmuş hayvanlar, "rahat nesneler" olarak icat edilir ve çocukluktan yetişkinliğe geçerken bu rahatlık duygusunu hayatımızda taşımamıza izin verir. Sıcacık bir battaniye gibi, havai fişekler stres atmamızı ve rahatlamamızı sağlar. Çalışmalar, doldurulmuş hayvanların zihinsel sağlık sorunlarına da yardımcı olabileceğini göstermiştir.


Amaçlı Peluşlar
Doldurulmuş hayvanlar, işletmeler için harika hediyeler sunarken, toplum üzerinde de olumlu bir etki yaratabilir. Bağış toplama etkinlikleri veya farkındalık için mükemmel arkadaşlar. Ayrıca hastanelerdeki hastalara, polis karakollarında duygusal ve travmatik deneyimler yaşayanlara veya bir kaybın yasını tutanlara teselli hediyesi olarak da verilebilirler. Doldurulmuş bir hayvan, yalnızlığı azaltmaya ve bir bağlantı duygusu sağlamaya bile yardımcı olabilir.

Peluşlar sadece müşterinizin iş görünürlüğünü elde etmek için mükemmel promosyon ürünleri değil, aynı zamanda diğer promosyon ürünlerinde elde edilemeyen duygusal bir bağ da sağlayabilirler. Müşterileriniz bir dahaki sefere benzersiz ve anlamlı bir eşantiyon aradığında, onlara promosyonel peluşlar sunun veya diğer en popüler promosyonlarımızdan bazılarına buradan göz atın !